Bell Schedules

Jr High Bell Schedule 2018-2019
Description / Period Start Time End Time Length
1 7:50 AM 9:00 AM 70 min
2 9:03 AM 10:00 AM 57 min
3 10:03 AM 11:00 AM 57 min
4 11:03 AM 12:00 PM 57 min
Lunch 12:00 PM 12:30 PM 30 min
5 12:35 PM 1:25 PM 50 min
6 1:30 PM 2:15 PM 45 min
7 2:20 PM 3:05 PM 45 min